Jb4eva1's Today - I Am Stuck On Jb4Eva1, 'Cause Jb4Eva1'S Stuck On Me.

Gott och bra

Det finns så mycket som är gott och som är bra för en speciellt när man tränar. Ja det är bra att se till att dricka mycket speciellt när man tränar. Man gör av med en hel del vätska när man tränar så det är väldigt viktigt att man fyller på så att man inte får vätske brist. 
Det är bra att man har med sig en flaska vatten så att man kan dricka lite hela tiden medans man tränar. Eller så kan man ha med sig en flaska sportdryck som man kan få lite extra energi av. 

Bra med att dricka mycket

Ja hur som helst så gör man väl i att få i sig två liter vatten om dagen, det är vad som är rekommenderat. Så det är bra att se till att dricka så mycket. Det ger bra energi till kroppen och man slipper ont i huvudet och problem med njurarna och så vidare som man lätt får om man inte dricker tillräckligt. 
Ja en sak som man kan göra är att fylla upp en två liters flaska och försöka dricka den under dagen. Det är något som är bra för en.

Ja man gör väl i att ta hand om sin hälsa så att den håller så pass länge som man vill. Ja det är viktigt att man tränar och äter och dricker bra så hålls kroppen i god trim. Ja det är saker som inte är så svåra som man mår bra av att göra. Det är viktigt att man göra det och att man tar sig tid till att göra det. Det hjälper mycket både nu och i framtiden.
Så sätt igång och ta han om din hälsa redan idag, det är aldrig försent att börja det gäller att göra det bara. Så kommer man känna hur väl det gör både kropp o sinne.